Tonhalkonzervek

Szívesen megrendelnéd valamelyik csomagunkat, de előtte még többet szeretnél megtudni a benne rejtőző finomságokról? Ezen az oldalon részletesen bemutatjuk a Tonhalfutár által forgalmazott márkákat, és a különféle tonhalkonzerveket!

A tonhal kalóriaszegény étel, magas proteintartalma miatt fogyókúrázók és sportolók kedvelt fogása. Omega 3 zsírsavakban rendkívül gazdag, fogyasztása nagyban hozzájárul a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez. Kiváló minden recepthez, az előételektől a salátákig.

 

Maruzzella tonhalkonzervek

Ismerd meg a Maruzzellát!

A Maruzzella története Genovában kezdődött, egy olyan városban, amelynek kultúrája, szokásai teljesen összefonódtak a tengerrel. A cég csaknem 100 éves története során generációk váltották egymást, folyamatosan odafigyelve a vevők, a halászok, a dolgozók és persze a környezet igényeire.

A Maruzzellánál folyamatosan ellenőrzik a felhasznált tonhalak minőségét, és a hal tisztítását, feldolgozását és tartósítását a legnagyobb odafigyeléssel végzik. A végeredmény egy prémium minőségű termék, mely lágy, ugyanakkor markáns ízű, fehérjében és ásványi anyagokban gazdag.

 

Maruzzella tonhalkonzerv kiszerelések

Átlagos tápérték 100 gramm termékben: Energia: 778 kj / 186 kcal. Fehérje: 24 g. Zsír: 10 g, ebből telített zsírsavak 1,5 g. Szénhidrát: 0 g. Cukor: 0 g. Só: 1,5 g

 

Capri tonhalkonzervek

Ismerd meg a Caprit!

OLASZ ÍZVILÁG ÉS STÍLUS MINDENKI ASZTALÁRA, MINDENNAP! A Capri márka, akárcsak a Maruzzella, szintén az Igino Mazzola S.p.A. tulajdonában van. Az elkészítést és a csomagolást gondos válogatás előzi meg – a tonhal gazdag ízét megőrizve, a Capri termékek alkalmasak bármilyen szószhoz, salátához, vagy gyors szendvicsekhez is.